Forum

Traduceri => Altele => Subiect creat de: Avram Anda din 10 Noiembrie 2010, 10:27:11 pm

Titlu: master in traduceri
Scris de: Avram Anda din 10 Noiembrie 2010, 10:27:11 pm
Sunt studenta in anul III, specializarea limbi moderne aplicate, engleza-franceza, si as dori sa ma orientez spre o cariere in domeniul traducerilor, prin urmare doresc sa urmez un master de specialitate.
Cunosteti vreun astfel de master in strainatate?
Va multumesc!
Titlu: Re: master in traduceri
Scris de: Ducella.E din 02 Decembrie 2010, 03:55:45 pm
Buna,

Nu am un raspuns la intrebarea ta insa as avea o rugaminte.
Te-as ruga ca atunci cand ai timp sa vorbim mai multe detalii despre acest domeniu prin email.As dori si eu sa urmez
anumite cursuri pentr o astfel de meserie''traducator-intrerpret'',pentru aceleasi limbi straine,insa nu stiu de unde sa incep si unde sa termin.
Asadar, cateva sfaturi mi-ar fii de ajutor daca ai fii de acord sa mi le oferi.
Multumesc anticipat
E.
Titlu: Re: master in traduceri
Scris de: vio din 06 Februarie 2011, 10:26:38 am
Fetelor, toata  admiratia pentru eforturile si intentiile voastre legate de limba engleza, dar se pare ca Limba Romana, e mai grea! Dati-o incolo de treaba, fiti mai atente cand scrie-ti( ;)), ca va faceti de rusine! Parerea mea este ca si moderatori( ;)) ar trebuii( :P) sa reactioneze la astfel de postari, una, pentru corectare si educare, a doua, unii rautaciosi ar putea zice ca nu va pricepeti, dar,va rog sa ma credeti, sunt convins ca nu e asa, iar a treia, cea mai importanta pentru voi, s-ar putea zice ca va dati girul pentru astfel de probleme, parca din ce in ce mai frecvente pe net, si tratate cu usurinta. Daca considerati ca gresesc, spuneti-mi, daca nu, ar fi bine sa vada cat mai multi.  Oricum, as vrea sa vad si parerea altora despre subiect. Sa va mearga bine!
Titlu: Re: master in traduceri
Scris de: vio din 06 Februarie 2011, 11:47:17 am
îi cer scuze domisoarei Anda Avram, este nevinovată, dar când am văzut cum scrie Ducella, mi-au sărit ochelarii de pe nas si nu am mai vazut bine. inca o data scuze.