Vă rugăm să vă logaţi sau să vă înregistraţi.

Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
 

Stiri:

Forumul este deschis pentru participareAfişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - CS

Pagini: [1]
1
Administrare / Re: accesarea de pe mobil
« : 05 Aprilie 2011, 10:11:50 pm »
Doar la prima accesare. Se pare că va trebui să păstrez cache-ul între sesiuni, deoarece tot durează un minut sau peste.
Dolphin mini a recunoscut imediat căsuţa de text. O fi fost vreo problemă temporară dăţile trecute.
Mulţumesc frumos pentru efort.

2
Administrare / Re: accesarea de pe mobil
« : 04 Aprilie 2011, 11:55:12 am »
Cu Dolphin mini şi Boat, background-ul albastru şi bara de sus apar cam în 30-45 de secunde, apoi urmează o pauză cel puţin egală până încarcă şi bannerul "ro-en.ro". Restul paginii se încarcă destul de repede, şi la fel rezultatele căutării. Opera încarcă background-ul şi rândurile scrise foarte rapid, apoi rămâne blocat încărcând pozele.
O altă problemă ar fi că Dolphin mini nu recunoaşte căsuţa de introdus text şi nu deschide tastatura. E posibil să fie valabil şi pentru alte browsere (eu n-am testat decât 4).

3
Administrare / accesarea de pe mobil
« : 03 Aprilie 2011, 08:44:24 pm »
Deşi pagina de start pare foarte simplă, încărcarea de pe mobil durează o eternitate (şi consumă foarte mult din baterie), astfel că site-ul este practic inaccesibil. O pagină pentru mobile ar fi grozavă. O altă opţiune ar fi să rugaţi un programator să scrie o aplicaţie pentru Android şi Symbian, aşa cum există pentru dexonline.
Pentru mine e o mare pierdere faptul că nu vă pot accesa decât de pe calculator, ţinând cont de faptul că sunteţi singurul site de gen la care apelez.

Pagini: [1]
SMF 2.0 | SMF © 2011, Simple Machines